Tag: Albania

Posted By: 0 Comment(s)

Preventiv Online – INTERMETAL SHPK

Tashme ne faqen tone te internetit kompania jone INTERMETAL SHPK ofron dhe nje prevetiv online. Duke kuptuar nevojen e klienteve per dyer te blinduara me porosi, me permasa te ndryshme, materiale dhe aksesore si pas deshires, ne kemi integruar nje forme preventivi ne faqen tone te produkteve. Ju thjeshte do te zgjidhi nje nga opsionet […]

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail