Dyer Antipanik & Antizjarr

Derë Antipanik

KODIDerë Antipanik
MATERIALI-
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËISEO (Italy)
SEKRETINISEO (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Antizjarr

KODIDerë Antizjarr
MATERIALI-
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËISEO (Italy)
SEKRETINISEO (Italy)
PËRMASATW120cm * H210cm

PREVENTIV ONLINE

BËNI ME POROSI DERËN E BLINDUAR QË DESHIRONI

Ju mund të dërgoni një kërkesë për preventiv duke duke plotësuar formularin më poshtë. Zgjidhji materialin e dëshiruar për panelin e derës së blinduar, përmasat si dhe aksesorët përkatës dhe specialistët tanë do ju kontaktojnë për çminin.

Opsionet

Përmasat e Derës

RRETH NESH

INTERMETAL “Sh.P.K” Fier Albania Me një eksperiencë pesembjedhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj me sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia.

MË SHUMË

NA NQINI NË FACEBOOK

NA KONTAKTONI

e Hënë – e Diel: 08:00 – 18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail