Produktet

Për të garantuar sigurinë ndaj klientëve, shoqeria Intermetal përdor llamarinë celiku të xingosur të lyer me bojë elektrostatike. Atrecatura e përdorur është e firmave më të mira italiane si Cisa, Mottura, Iseo, gjithashtu përdorimi i deviatorëve dopio, siguron një garanci maksimale. Për të rritur qëndrueshmërinë e dyerve të blinduara, në brëndësi vendoset forex, një material anti zjarr dhe akustik, guarnicioni Hi Tech (ne… Epdm) garanton një izolim te plotë dhe mbyllje perfekte. Parafredo (fshesa) e vendosur në pjesën e poshtëme, mbyll kontaktin e jashtëm duke mos lejuar depërtimin e erës. Ajo punon në mënyrë automatike me mbylljen e derës.

Panelet e jashtme, jane një zgjedhje ideale e dizenjuar me ngjyra te stilit klasikë, modern e neoklasik, për t’u përshtatur me çdo ambient për të kënaqur shijet e klientëve tanë. Kjo pjesë do të jetë për jetë për produktet që Intermetal prodhon dhe importon. Shoqeria ”INTERMETAL” Sh.p.k prodhon një gamë të gjerë të artikujve metalik për industrinë e ndertimit si: skela të të gjitha llojeve, puntela, vida skelerie, bazamak shkallësh, distancier, çelsa kollone bazamente për kondisioner 9/12/18 BTU etj… Produkte nga më cilësoret në treg.

Gjithashtu kompania jonë nga importi disponon, gozhdë druri, gozhdë betoni ,tel bari, si dhe tel xingato.

DYER TEKE

DYER DOPJO

DYER ANTIZJARR & ANTIPANIK

RRETH NESH

INTERMETAL “Sh.P.K” Fier Albania Me një eksperiencë pesembjedhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj me sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia.

MË SHUMË

NA NQINI NË FACEBOOK

NA KONTAKTONI

e Hënë – e Diel: 08:00 – 18:00

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail