Dyer Dopjo

Derë e Blinduar Dopjo

KODI8-834
MATERIALILis Natyral + Xham
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW140cm * H220cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI9-877
MATERIALIAlumini
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW140cm * H220cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI10-895
MATERIALIInox
BRAVËDopjo ISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW150cm * H220cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI5-922
MATERIALIShqeto Lyer Poliester
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW160cm * H250cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI6-834
MATERIALILis Natyral + Xham
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW140cm * H220cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI7-525_n
MATERIALILis Natyral Klasik
BRAVËDopjo ISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW130cm * H270cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI3-025
MATERIALILis Natyral
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW130cm * H210cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI3-025
MATERIALIRigato + Dritare
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW120cm * H210cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI1-125
MATERIALIAlumini
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW160cm * H220cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI 2-710_n
MATERIALIAnigre Natyrale
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW125cm * H210cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI 2-710_n
MATERIALIAlumin + Dritare + Kanjull
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW130cm * H240cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI-
MATERIALIMDF
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW130cm * H240cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI3-711
MATERIALIMDF
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW140cm * H230cm

Derë e Blinduar Dopjo

KODI4_712
MATERIALIMDF
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW140cm * H230cm

PREVENTIV ONLINE

BËNI ME POROSI DERËN E BLINDUAR QË DESHIRONI

Ju mund të dërgoni një kërkesë për preventiv duke duke plotësuar formularin më poshtë. Zgjidhji materialin e dëshiruar për panelin e derës së blinduar, përmasat si dhe aksesorët përkatës dhe specialistët tanë do ju kontaktojnë për çminin.

Opsionet

Përmasat e Derës

RRETH NESH

INTERMETAL “Sh.P.K” Fier Albania Me një eksperiencë pesembjedhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj me sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia.

MË SHUMË

NA NQINI NË FACEBOOK

NA KONTAKTONI

e Hënë – e Diel: 08:00 – 18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail