Na Kontaktoni

SI TË NA GJENI

INTERMETAL SHPK ndodhet në zonën Industriale Azotik në Fier, Albania.

Për më shumë informacion rreth produkteve tona, ju lutemi na kontaktoni në numrin +355692082538 ose në email info@intermetal.al.

Ju gjithashtu ashtu mund të kontaktoni duke plotësuar formën e kontaktit më poshtë.

Adresa

e Hënë – e Diel: 08:00 – 18:00

NA KONTAKTONI


RRETH NESH

INTERMETAL “Sh.P.K” Fier Albania Me një eksperiencë pesembjedhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj me sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia.

MË SHUMË

NA NQINI NË FACEBOOK

NA KONTAKTONI

e Hënë – e Diel: 08:00 – 18:00

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail