Dyer Teke

Derë e Blinduar Teke

KODI-
MATERIALIMDF (Modern)
BRAVËISEO Dopjo (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Blinduar Teke

KODI-
MATERIALIMDF (Modern)
BRAVËISEO Dopjo (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Blinduar Teke

KODI-
MATERIALIMDF (Modern)
BRAVËISEO Dopjo (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Blinduar Teke

KODI-
MATERIALIInox
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Blinduar Teke

KODI2-142
MATERIALIMDF, Anigre Natyrale
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Blinduar Teke

KODI2-142
MATERIALIMDF, Anigre Natyrale
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Blinduar Teke

KODI3-143
MATERIALIMDF + Inox
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCrhome Satina (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Blinduar Teke

KODI1-075
MATERIALIMDF
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Blinduar Teke

KODI-
MATERIALIAlumini
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORDopjo (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

Derë e Blinduar Teke

KODI26_01
MATERIALIAlumin + Dritare
BRAVËISEO (Italy)
FISHEKISEO (Italy)
DEVIATORISEO (Italy)
AKSESORËCottali (Italy)
SEKRETINCottali (Italy)
PËRMASATW90cm * H210cm

PREVENTIV ONLINE

BËNI ME POROSI DERËN E BLINDUAR QË DESHIRONI

Ju mund të dërgoni një kërkesë për preventiv duke duke plotësuar formularin më poshtë. Zgjidhji materialin e dëshiruar për panelin e derës së blinduar, përmasat si dhe aksesorët përkatës dhe specialistët tanë do ju kontaktojnë për çminin.

Opsionet

Përmasat e Derës

RRETH NESH

INTERMETAL “Sh.P.K” Fier Albania Me një eksperiencë pesembjedhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj me sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia.

MË SHUMË

NA NQINI NË FACEBOOK

NA KONTAKTONI

e Hënë – e Diel: 08:00 – 18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail