Rreth Nesh

INTERMETAL SHPK – FIER, ALBANIA

15 vjet eksperiencë në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyerve antizjarr, dyerve antipanik.

INTERMETAL “Sh.P.K” Fier Albania Me një eksperiencë pesembjedhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj me sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia. Prioriteti i shoqërise Intermetal është garantimi i sigurisë së klientit, duke përdorur teknologjinë bashkohore dhe makineri dixhitale të programuara për një produkt cilesorë dhe të një sigurie maksimale. Ç’do derë e blinduar, e prodhuar nga stafi i shoqerisë Intermetal, mban me vete garancinë dhe sigurinë kundër cdo nderhyrje mekanike, duke u dhënë klientëve tanë, konfortin dhe qetësinë perfekte.

Për të garantuar sigurinë ndaj klientëve, shoqeria Intermetal përdor llamarinë celiku të xingosur të lyer me bojë elektrostatike. Atrecatura e përdorur është e firmave më të mira italiane si Cisa, Mottura, Iseo, gjithashtu përdorimi i deviatorëve dopio, siguron një garanci maksimale. Për të rritur qëndrueshmërinë e dyerve të blinduara, në brëndësi vendoset forex, një material anti zjarr dhe akustik, guarnicioni Hi Tech (ne… Epdm) garanton një izolim te plotë dhe mbyllje perfekte. Parafredo (fshesa) e vendosur në pjesën e poshtëme, mbyll kontaktin e jashtëm duke mos lejuar depërtimin e erës. Ajo punon në mënyrë automatike me mbylljen e derës.

Panelet e jashtme, jane një zgjedhje ideale e dizenjuar me ngjyra te stilit klasikë, modern e neoklasik, për t’u përshtatur me çdo ambient për të kënaqur shijet e klientëve tanë. Kjo pjesë do të jetë për jetë për produktet që Intermetal prodhon dhe importon. Shoqeria ”INTERMETAL” Sh.p.k prodhon një gamë të gjerë të artikujve metalik për industrinë e ndertimit si: skela të të gjitha llojeve, puntela, vida skelerie, bazamak shkallësh, distancier, çelsa kollone bazamente për kondisioner 9/12/18 BTU etj… Produkte nga më cilësoret në treg.

Gjithashtu kompania jonë nga importi disponon, gozhdë druri, gozhdë betoni ,tel bari, si dhe tel xingato.

RRETH NESH

INTERMETAL “Sh.P.K” Fier Albania Me një eksperiencë pesembjedhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj me sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia.

MË SHUMË

NA NQINI NË FACEBOOK

NA KONTAKTONI

e Hënë – e Diel: 08:00 – 18:00

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail