Blog Details

Posted By: 0 Comment(s)

Preventiv Online – INTERMETAL SHPK

Tashme ne faqen tone te internetit kompania jone INTERMETAL SHPK ofron dhe nje prevetiv online. Duke kuptuar nevojen e klienteve per dyer te blinduara me porosi, me permasa te ndryshme, materiale dhe aksesore si pas deshires, ne kemi integruar nje forme preventivi ne faqen tone te produkteve. Ju thjeshte do te zgjidhi nje nga opsionet ne cdo fushe duke plotesuar ne fund dhe permasat e deshiruara dhe nje specialist i INTERMETAL do ju kontaktoj menjehere per me shume informacion si dhe per cmimin.

Ne gjithmone jemi munduar te jemi inovatore dhe profesioniste ne fushen e prodhimit te dyerve te blinduara, dhe kemi arritur shume sukses ne keto 15 vite qe jemi prezent ne tregun shqiptar. E gjitha kjo fale besimit qe klientet na kan treguar dhe “fjales se mire” qe ata kan perhapur per produktet tona. Ju falenderojme shume!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail