RRETH NESH

INTERMETAL “Sh.P.K” Fier Albania Me një eksperiencë pesembjedhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj me sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia.

NA NDIQNI

NA KONTAKTONI

Zona Industriale Azotik – Fier, Albania
info@intermetal.al
+355 69 208 2538
e Hënë – e Premte: 08:00 – 18:00

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail