PREVENTIVO ONLINE

CREA LA TUA PORTA DI SICUREZZA PERSONALIZZATA

Puoi inviare una richiesta di preventivo compilando il modulo sottostante. Risolvi il materiale desiderato per il pannello della porta blindata, le dimensioni e gli accessori così come i nostri specialisti ti contatteranno per la discarica.

OPZIONI

Dimensioni della porta


RRETH NESH

INTERMETAL “Sh.P.K” Fier Albania Me një eksperiencë pesembjedhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj me sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia.

MË SHUMË

NA NQINI NË FACEBOOK

NA KONTAKTONI

e Hënë – e Diel: 08:00 – 18:00

© Intermetal Shpk - Dyer te Blinduara

Acces Webmail